Tuesday, March 22, 2011

Entry Pelik. Aku menyanyi??!!!

Posted by Midy loves Ydim on 8:14 PM 0 comments



Entry hari ini agak pelik, sebab aku menyanyi! yeay!. Aku lama dah nk post aku nyanyi, ye la kan about me ada tulis singer, songwriter and guitarist kn.. jadi aku gabungkan semua itu pastu jadi la lagu sendiri, dinyanyikan sendiri, dan dimainkan sendiri, Video ni aku wat untuk Sis aku, yang tengah jauh, ye la x pnah berenggang, huhu
Mood lagu ni happy sambil2 tengah harap dia kat sana ok je :) huahuahahahahahahahahahhahahahahahhahahah

Enjoy ok! :)

Sorry suara x sedap, kualiti x best.. :)


0 Responses so far:

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...