Friday, December 3, 2010

From a kid we grow up...

Posted by Midy loves Ydim on 10:52 PM 1 comments

Pic: Thnx to yaya photography, PTPL battlezone 2010

entry ni aku nak cakap pasal membe aku yang rapat yang kebetulan budak band aku..
yakni Jimmy's Blind Date



yang pertama Azri, adek.....
dari kiri.... aku agak rapat ngan budak ni.. dari skool lg, da ajak aku merempit, haha, gurau, budak ni baek, skema, dye ni gle2 sket sbb tu ramai bdk na lpak nga die, tp die ni ok, walaupon aku agak myampah, haha....
banyak kenangan aku ngan budak ni, dari zaman skolah smpai la skang,
dye ni men 2nd guitar, bkn 2ndhand..

yang kedua, Epul, castello
kiri no2... bdak ni aku dk dkat, yakni di gombak...
aku ngan mamat ni mmg tah ar, ngarut, kpala bdk ni wat aku nak sepak je ngan tong dram berdekatan..
haha, walaubagaimanapn aku still respek dye sbb mamat ni power men gtar..

yang ketiga, Syed, izmeer, bebok...
yang tgah.. bdak ni pn same ngan kes si azri, aku knal dye sbb skool, dye ni kebetulan rapat ngan izmeer ni,
dye ni market, banyak pompuan ske kat perut dye, alaa mcm orang tua la katekan..
hehe.. aku a x bnyak cite pasal dye ni, sbb aku kurang berintraksi ngan dye, tapi ktorang memang rapat, x abis gelak la katekan.. haha
mamat ni maen drum, travis barking la katekan..
haha


yang keempat, Che,afro, syafiq..
yang dk sebelah aku tuh.. mamat ni aku knal paling lama, dari darjah 1 lagi, mamat ni knl sape arwah parents aku, mamat ni knal la aku dari zaman gelap aku sampai la skang, dlu ad masa aku krisis ngan mamat ni, ape org kate waktu berjauhan, ahah... mamat ni tau la serba serbi, dari kenangan aku kecik dlu, mamat ni versatile la bleh men clarinet, drum, bass....
walaubgmanapon, mamat ni men bass kat band ni...

last skali aku...
aku cmni la...
xde pape..
cume diciptakan untuk menjadi watak di bumi ini..

sambil tu,
aku nak post lagu baru...
Next Blog
hahaaha


1 Response so far:

g@Ry DaNi@L said...

peewit maju da la midy.. wey.. follow gak blog aku.. aku da follow ko.. huhu

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...